NOVI ŠOK-SNIMAK NA MREŽAMA: Razredna iz Vrčina đacima preti batinašima?! Pokrenut postupak

Novosti online

07. 12. 2022. u 13:44

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan u seriji šok-snimaka iz naših škola na kojem se čuje kako nastavnica, i ujedno razredni starešina, odeljenja jedne osnovne škole u Beogradu preti svojim đacima da će im dovesti "batinaše da ih mlate"?!

НОВИ ШОК-СНИМАК НА МРЕЖАМА: Разредна из Врчина ђацима прети батинашима?! Покренут поступак

Foto: N.Skenderija

Prema objavljenom snimku ne može se utvrditi da li je razredni starešina uputila ove reči jednom ili više njih. Snimak je napravio jedan od učenika koji je uključio kameru kako bi se čulo izgovoreno, krijući je ispod klupe.

Navodno, reč je o osnovnoj školi u Vrčinu, a na snimku koji je krišom načinio đak čuje se sledeće:

"Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Veruj, već mi je dosta i dece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red...."

Iz škole potvrdili da je snimak nastao kod njih - SNIMAK POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

Iz te vrčinske škole su za medije potvrdili da je snimak koji se širi mrežama nastao upravo u njihovoj školi.

- U skladu s trenutnom situacijom i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje, i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom. Angažovan je tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima - rekao je za Žiginfo direktor škole Dobrica Sinđelić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...