Na društvenim mrežama pojavio se još jedan u seriji šok-snimaka iz naših škola na kojem se čuje kako nastavnica, i ujedno razredni starešina, odeljenja jedne osnovne škole u Beogradu preti svojim đacima da će im dovesti "batinaše da ih mlate"?!

Komentari (6)

Sofronije

07.12.2022. 13:56

Gde vodi ovo ludilo sa "demokratCkim svetCkim" obrazovanjem?Kao i u običnom životu do ludila,anarhije,isterivanja "pravde",izbegavanja svake odgovornosti...no narod nije bio glup kad je shvatio da je "batina iz raja izašla"!!!

Nena

07.12.2022. 14:03

Zasto SOK??? Ma podrska nastavnici...sigurno je bez ikakvog razloga ovo izgovorila.Oduzeli ste im svako pravo pa sada ne smeju ni ton da povise na djaka. Kazna i za roditelje cija su deca vec od skole mali delikventi.Takvi nam u drustvu nisu potrebni.Dosta vise sa osudjivanjem ucitelja,nastavnika i profesora! Zna se sta su oduvek bili nestasluci deciji a zna se i sta prelazi svaku granicu.Ne,nego treba dozvoliti i da dete jos moze da bije njih jer su "deca" jos..ma kako da ne.PODRSKA NASTAVNICI jer zena vise ne zna kako da se izbori sa takvima.

Spira

07.12.2022. 14:12

Još jedan dokaz da imamo u osnovnim školama nastavnike nesposobne da deci prenesu znanje na moderan način. Stvara se duboki jaz izmedju dece i roditelja s jedne i lošeg programa za osnovce i nastavnika sa druge strane. Ministarstvo prosvete teško birokratizovano. Nisu ni plate zaslužili.

Penzioner

07.12.2022. 14:33

Sta je trebala da dozvoli da joj urade ko zna šta,i to je za Vas šok.Sve je za Vas šok.Kada nema ko da im pomogne ljudi e sve više samozaštićivati.

Adrenalinko

07.12.2022. 16:09

A šta treba da radi kad ste im izeli svu vlast? Da kleči i moli đake? Ko je taj što je snimao na času kamerom i ko je postavio snimak na internet?