ZLOČINI počinjeni nad Srbima, Jevrejima i Romima u logoru Jasenovac, ali i patnje dece u logorima u Sisku i Jastrebarskom u vreme NDH, za "Gugl" i društvene mreže sadržaji su koji se kose sa njihovom politikom!

Komentari (13)

Vuk

03.08.2022. 22:08

Колико ми је познато фб централа за Балкан је у хрватској. Онда ништа не треба да се чудимо. Чим се пише о усташама и њиховим злочинима увек нађу разлог за блокирање и брисање објаве. Због таквих објава сам више пута био блокиран, најдуже на 30 дана. Брука и срамота за фб

Nikita Petrovic

03.08.2022. 22:39

sigurno da se po gebelsovim stilom pokusava skrnaviti istina o pogromu ustaskih fasista,razlog je jasan poltroni amerike koja je sad vec u ozbiljnom problemu,huskaju de god i kad god,ali se istina o pogromu srbskog bica ne moze sakriti transletovati ili vec sta god,sad kada se priblizava kadenca katarze zapadnog sveta jasno je gde se gaji nacizam,rusi ulazu mnogo svega ne bi li zaustavili naci harpiju ali rezime je svakom barem ja mislim,prepoznatljiv,no proci ce jos mucnog vremna naci zapad je i te kako zilav,no ovo je pocetak kraja idejama jer ne moze se staviti poredak u okvire nacisticke demokratije priroda to ne dopusta

Mika

04.08.2022. 08:28

@Nikita Petrovic - Sve je tako, ali ne zaboravite da nacizam nije pobedjen 45 godine, samo se preselio u ameriku sa svim kapitalom i to je razlog svega sto se desavalo do danas u svetu.

Biljana

03.08.2022. 23:25

Ništa vise ne treba da nas čudi,treba da reagujemo i da ne cutimo vise. Dosta je bilo,naša finoća,naša pažnja prema drugima,suzdržavanje. Ogromna im je zavist,samo pokazuju svoju slabost i očaj. Jadno i bedno. Živeće nas srpski narod,doci će i naših ,ne samo pet minuta,nego beskonačno !!!!!!

Mapko

04.08.2022. 03:46

A da pitam ja vas, zasto koristite fasisticki-nacisticki portal poput FB ? Sta trazite tamo, kada se zna kako je stvoren, ko ga stvorio i koja udba ga finasirala, nije mi jasno sta imate da objavite informacije o srpskim decama na portalu gde se velicava "Azov", "DAESH", SS gestapo zlocinama u Baltickim drzavama, na portalu gde se vrsi cenzura. Sta se mislili da ce FB da postuje srpsko misljenje ? Da ce FB da objavi objektivne informacije o logorima smrti tokom postojanje NDH ?. To je kao ona prica da Srbija mora finansirati lobiste u SAD-u radi toga da bi se promovisala drugacija slika o Srbima, a zna se vrlo dobro da od lobiranjem nema nista jel nacisti ostaju nacisti, mozete vi njima miliardima davati, oni ce vas pljuvati. Pa to vec nije naivnost, no senilnost. Srbi nemaju sta da traze na takvim portalima poput FB, Instagram, Twitter, jel taj zapad ne predstavlja covecanstvo, no treba se okrenuti ka portalima sa istoka i azije, njima treba pokazati takve istorijske cinjenice, jel tamo je 80% covecanstvo. Koga briga sta misle fasisticki zapad o Srbima.

bd

04.08.2022. 07:13

Naci-gamad . Svaki nam dan dokazuju da je potrebna kampanja o genocidu nad Srbima i shodno tome rezolucija . Tokom celog dvadesetog veka taj genocid je sprovođen. Imamo materijala i materijala .