PUCNjI u Hrastovači u Subotici i Selevenjskoj šumi u Horgošu, na samom severu naše zemlje, tik uz granicu sa Mađarskom, postali su svakodnevni jer su one "nezvanična baza velikog broja migranata".

Komentari (6)

Lllll

31.07.2022. 11:58

Sram bilo drzavu koja iz politickih razloga ugrozava zivot svojih drzavljana. Ako ste prihvatili migrante, valjda imate instrument zastite svog zivlja? Zasto bi oni smeli da setaju sa oruzjem? Da li nasi ljudi smeju da setaju okolo sa nelegalnim oruzljem? To ih vec stavlja u neravnopravan polozaj u odnosu na migrante. Strogo kontrolisati grupe i bez odvajanja. Obezbediti im smestaj i namernice, da se ne mesaju sa lokalnim zivljem. Kretanje samo uz policijsku kontrolu. Hoces migrante i sve sto ide u paketu sa njima? Pa obezbedi bezbedonosne uslove. Ili drzavu nije briga za njene ljude. Paradoksalno zvuci, ali ovo je Srbija...

buki

31.07.2022. 13:14

Ne razumem kako nam Mađari ovo tolerišu. Dok oni dižu zaštitne ograde, mi se pravimo slepi i dozvoljavamo im da danima kampuju u pograničnim šumama. Kopaju tunele ispod tih ograda i teško je poverovati kako naša policija to ne može da spreči.

Suboticanin

31.07.2022. 15:59

Prodjite autom ili vozom.na potezu od sombora do subotice..migranata na stotine.. Kao da divizion vojske radi neke vezbe..toliko ih ima.struju kradu sa ulicnih bandera ili po napustenim zeleznickim stanicama.uz granicu madjarske na kelebiji ili horgosu,makovoj sedmici..treba da dodjw divizion SAJ,zandarmerije sa punom ratnom.opremom i dobrih par dana da ih sve pohapse.. Nije ni cudo sto su madjari poclei pucati na njih,kad su i oni sa oruzjem po granici pokusavajuci da se domognu merkelove i nemqcke..

Aleksandra

03.08.2022. 21:39

Posle prve posete poceli sistematski da pale uz granicni pojas. Unistava se biodivirzitet u ovoj oblasti. Nama su 20 jula upalili 2 ha vocnjaka a preksinoc provalili u kucu . javili uredno 192 oko 21 cas a policije nije bilo. Sutradan smo nasli spremljenu baklju. Verovatno smo ih omeli jer su nam komsije javile da nam gori svetlo. Pitanje mozda neko na ovom podrucju planira nesto da gradi pa zele da nas udalje sa nasih vekovnih ognjista. Trpimo teror migranata a oni pevaju po sumama i gorama nase zemlje ponosne idu cete migranata svoju volju sprovode. Sramota me je sto smo ovo doziveli i sto svakodnevno prezivljavamo stresove dok neko debelo zaradjuje