"UBIĆEMO SVE, PREDSEDNIKA SRBIJE I NJEGOVU PRATNJU" Ovako izgledaju jezive pretnje koje su jutros stigle na adrese osnovnih škola (FOTO)

Novosti online

16. 06. 2022. u 08:31

U VIŠE osnovnih škola u Srbiji jutros su stigle dojave o postavljenim bombama.

УБИЋЕМО СВЕ, ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ПРАТЊУ Овако изгледају језиве претње које су јутрос стигле на адресе основних школа (ФОТО)

Foto: Shutterstock

Od jutros u većem delu Srbije situacija sa dojavama o postavljenim bombama je slična, a kontradiverzioni pregledi su u toku.

Evo kako izgledaju jezive pretnje koje su ovog jutra stizale na adrese osnovnih škola:

- Nećemo se sakriti. Ubistva će biti potrebna, mi ćemo ubiti. Biće potrebno uništenje. Uništićemo. Iskreno nam je žao što će nevini stradati. Nema drugog rešenja, srušićemo srpsku vladu. Naše oči su uprte u predsednika Srbije i njegovu pratnju. Ubićemo sve - stoji u pretećoj poruci.

Foto: Printskrin

Od početka marta različite institucije u našoj zemlji – škole, bolnice, gradske službe, tržni centri - primile su na stotine pretećih poruka o postavljanju eksplozivnih naprava.

Pripadnici bezbednosnih službi Srbije identifikovali su više zemalja iz kojih su poslednjih nedelja stizale preteće poruke i lažne dojave o bombama na adrese javnih objekata.
- Utvrđeno je da je osam takvih pretnji stiglo iz Poljske, četiri iz Gambije, po dve iz Irana i Nigerije i po jedna iz Ukrajine, Slovenije i Rusije - saopštili su iz MUP-a ranije ovog meseca.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!