NOVE PRETNJE BOMBAMA U NOVOM SADU: Evakuisani studenti, policija pregleda aerodrom u Čeneju, fakultete i studentske domove

Lj.P.

08. 06. 2022. u 15:45

U UNIVERZITETSKOM kampusu u Novom Sadu evakuisani su fakulteti i studentski domovi zbog dojava o postavljenim eksplozivnim napravama.

НОВЕ ПРЕТЊЕ БОМБАМА У НОВОМ САДУ: Евакуисани студенти, полиција прегледа аеродром у Ченеју, факултете и студентске домове

Foto: 021.rs

Upozorenje je, kako saznajemo, nešto pre 14.30 sati stiglo na mejl Rektorata.

Policija obavlja kontradiverzione preglede na fakultetima, studentskim domovima i drugim objektima u sklopu Studentskog grada.

Dojava o postavljenim eksplozivnim napravama je, kako saznajemo, stigla i za "Novosadski aerodrom", pa se kontradiverzioni pregled obavlja i na Čeneju, gde se nalazi aerodrom.

Podsetimo, danas je bilo više dojava o bombama i u Beogradu. Dojave o bombama stigle su u više od 200 škola u Beogradu, a roditeljima je poručeno da ne dovode decu na nastavu.

Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi, prema trenutnim informacijama iz Školske uprave Beograd, stigle su na mejl adrese 148 osnovnih i 66 srednjih škola u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave