SREBRENICA je postala simbol zla, i to konkretno srpskog zla. Redovno je opisuju kao horor bez premca u istoriji Evrope nakon Drugog svjetskog rata, poprište hladnokrvnog ubistva "više od 10.000 muslimanskih muškaraca od strane srpskih streljačkih vodova". Sporni događaji odvijali su se u blizini grada Srebrenice od 10. do 19. jula 1995.

Milos

27.07.2021. 21:49

@Sukrija - Pa eto vidis da se laganje isplatilo. Za 5000 ubijenih zlikovsca u borbi lazu ceo svet da su neke neduzne duse jos kazu i civili. A jedan grob ne mogu da pokazu gde su sahranjeni oni sto sy u borbi poginuli, nego sve skrkali u Potocare i lazu da su streljani. Svaka laz dodje na cistac pa ce i ta. Niko kao nije pogunuo u borbi oko Srebrenice? Samo bezdusan covek moze tako da laze.

Prellee

27.07.2021. 17:52

Zasto Srbi ne snime film o desavanjima u Srebrenici!? Ne moze se dozvoliti da to rade samo muslimani a znamo kako neobjektivno, euforicno i sa dosta mrznje prema nama to naprave.Mi znamo kako se to desilo, mi smo bili na licu mjesta u to tragicno vrijeme, nas dozivljaj, nas motiv desavanja, nase cinjenice bi trebale ovu medijsku sliku da isprave o nasem narodu.

Sokobanja

27.07.2021. 20:42

Sve je to kuhinja kauboja i nemačkih nacista.Kauboji su oteli Kosovo a nacisti šacuju Vojvodinu.Ta čorba je slugama mnogo pre početka samog raspada SFRJ.Naravno i sultan Erdogan bi malo da se oloji ( omasti) u Sandžaku. Na svu sreću nema više ni Jelcina ni Kozirjeva, neki drugi su od boga poslati. I Jenkiji i nacisti i Turci ako dođu doneće gaće na štapu.Samo će nam pomoći da sa njima proteramo Kvislinge.

Bara

27.07.2021. 21:16

Jedan nas general je rekao gde ste sada Turci. Kadija te tuzi kadija ti sudi. Moramo stati Turcima u BIH na kraj,dosta je bilo. Izneti dokaze,traziti osude i sve ostalo.

Mija

27.07.2021. 21:51

Koja je poanta, da se sada Srbe, Hrvate i Bošnjačke sili da žive skupa u toj čudnoj tvorevini a nisu im dozvolili da žive skupa u Jugoslaviji i po cijenu krvavog rata na kome su svi ti Evropski lopovi zaradili skupa sa Amerima. Zar je moguće da će opat ovaj glupi narod dozvoliti da im zemlju kroje bjelosvetski lopovi i profiteri i da opet zarađuju na krvi naših naroda. Neka već jednom odu otkuda su došli i ostave nas na miru jer bez njihove pomoći nikada se nebi po ubijali kao sa njihovom pomoći.!!!

Aleksandar

28.07.2021. 01:44

Zasto se beskrajno ponavljamo kako je sud osudio nase a nije osudio njihove? To je gubljenje mediskog prostora, niti to moze da se promeni kroz novine, niti to nekom pomaze. Nama trebaju fakti o desavanjima o kojima mozemo da pricamo ljudima. Primer: "toliko njihovih poginulih u borbi na tom mestu tog datuma", "toliko nasih civila pobijenih na tom mestu tog datuma". Takodje, dajte malo o tom Erdemovicu koji je streljao a Hrvat je.