KNEŽEVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO MILU: Ako je Vučić monstrum, zašto ne skloniš sestru i sestrića iz "jazbine velesrblja"

Novosti online

21. 04. 2021. u 17:45

PREDSEDNIK DNP i jedan od lidera DF Milan Knežević prokomentarisao je današnje izjave predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u kojem napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

КНЕЖЕВИЋ БРУТАЛНО ОДГОВОРИО МИЛУ: Ако је Вучић монструм, зашто не склониш сестру и сестрића из јазбине велесрбља

Foto: Printskrin

Milo, ako su Srbija i Vučić takvi monstrumi, što ne skloniš sestru, sestričića i ostale prvofamilijaše iz jazbine velesrblja, nego ih puštaš da tuguju i venu za Crnom Gorom po Vračaru i Beogradu na vodi? Jesi li to od tuge za njima počeo da puštaš brkove? - pitao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Filozof evroatlanski

21.04.2021. 18:18

Vrlo logicno i pametno pitanje..Koje treba postaviti ne samo Britvi sefu DPS -a i ostalih crnogorskih klanova..vec i ostalim clanovima DPS-a..Turisticki radnici i ugostitelji Crne Gore trebali bi predsedniku Britvi postaviti pitanje.Sta si uradio za novu turisticku sezonu..? I koliki broj gostiju da ocekujemo iz Srbije..?Dobro ako nece biti gostiju iz Srbije..sa kojima si svojski "komunicirao"..jesili nam obezbjedio iz Norveske,Danske,Finske..?Cime mislis da napunimo budet..? Sve su to pitanja za "uvoznika magle"Dukanovica..

Prellee

21.04.2021. 18:21

Diktatoru istice vijek trajanja i spreman je na najgore, na najgore provokacije, na najvecu mrznju, da ocrni svakoga, da ga proglasi zlom a on sam zlo i zlo siri prostorom CG i sire.Shvata da ga Crnogorci odbacuju, da im nema vise sta ponuditi, PRIBLIZAVA SE NEUMITNOM KRAJ svoje vladavine.Ili ce da nestane, ali sa teskim teretom zla, prevara, lazi koji ce ga stici.Polozice racun svoje vladavine svome narodu, sudice mu pravda i istina.

Pera

21.04.2021. 19:01

Sve republike bivše jugoslavije zbrisali su sve kadrove koi nisu njihovi osim srbije koja i dalje dozvoljava bivšim republikama da njihovi kadrovi zauzimaju čak i visoka mesta u državnoj administraciji a sve to je odavno trebalo" počistiti" ne zbog nekog revanšizma već zbog agenture tih kadrova koi su svi u hijerarhiji nato skrivajući se iza svog biznisa ili nekog običnog građanskog statusa! Neverovatna je tolika milova srbofobija i njegova sestra u beogradu?! O crnogorsko albanskoj mafiji po srbiji da i nepišem! Albanac ramadani glavni me menadzer mnogih trenera i fudbalera u srbiji a mafija i fudbal su jedna celina i to umnogome kao strukture bezbednosti mnogih drzava!

dva pamtim tri pisem

21.04.2021. 21:41

Навешћу сликовит пример у тамо некој Осмољетки где Мило подсећа на ученика јединичара из већине предмета али се сваке године провлачи само зато што је главна тужибаба у Школи и зато га толеришу,а радо би га избацили из исте.Као такав се прави мангуп добацивањем и ругањем одликашима Вуковцима.Отприлике таква је ситуација код њега.Све у свему јадно.