SKANDALOZNA IZJAVA MILA ĐUKANOVIĆA O VUČIĆU: Sramni udar na Srbiju iz Crne Gore!

V.K.

21. 04. 2021. u 14:41

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas da nova vlast tezom o sprženoj zemlji pokušava da se zaštiti od pitanja šta oni rade na planu unapređenja ekonomskog razvoja Crne Gore

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА МИЛА ЂУКАНОВИЋА О ВУЧИЋУ: Срамни удар на Србију из Црне Горе!

Foto: Arhiva

- Kod nove vlasti imamo manjak vizije i manjak kapaciteta da se ta vizija implementira. Ona je za pet meseci mogla bar pripremiti budžet za 2021. godinu. Plašim se da je reč o projekciji kakva će biti Crna Gora, kazao je Đukanović, navodeći da ga potezi nove vlasti povlače na ideju da će Crna Gora biti "spržena zemlja".

- Možda je zaista reč o projekciji. Možda zaista žele da sprže Crnu Goru, poručio je Đukanović.

Milo Đukanović izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o dešavanjamima u Crnoj Gori prokomentarisao je da se radi o "samosažaljivom prenemaganju srpskog predsednika ".

- Tragikomično je kada neko ko očigledno preuzima na sebe odgovornost i autorstvo za bujanje velikosrpskog nacionalizma da adresira Crnoj Gori. Pokušajmo da se setimo jedne štete i žrtve koje je crnogorski nacionalizam  proizveo. Jasno je koliko je proizveo velikosrpski nacionalizam. Srbiju poistovećuje sa velikosrpskim nacionalizmom - kazao je Đukanović odgovarajući na novinarska pitanja u Privrednoj komori Crne Gore, ocenjujući "da imamo direktnu izjavu predsednika Srbije koji se stavio u ulogu promotera velikosrpske politike."

- Ponovio je udbaške podmetačine o mojoj ulozi u toj priči. Diskredituju Mila lažima – beznadežno, jalovo. Komitski pokret povezuju sa mnom. Šta možete da očekuje od ministara u Srbiji? Očekujete od njih za koje nije problem porodica Zvicer, koji ne priznaju genocid u Srebrenici. Neke teze zvuče bedno da  je i ovo moje pažnje previše, rekao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (28)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!