NEISTINAMA SE PREPORUČIO ZA NOVI ANGAŽMAN: Nova srpska demokratija reagovala povodom prelaska Seferovića u Demokrate

V. K.

10. 04. 2021. u 19:38

OPŠTINSKI odbor Nove srpske demokratije Herceg Novi reagovao je povodom istupanja Borisa Seferovića iz te stranke, i pristupanja Demokratama Crne Gore.

НЕИСТИНАМА СЕ ПРЕПОРУЧИО ЗА НОВИ АНГАЖМАН: Нова српска демократија реаговала поводом преласка Сеферовића у Демократе

Foto: Printscreen

- Istine radi, Boris Seferović odavno nije deo NSD i DF. Zapravo, naš opštinski odbor, koji je izabran pre nekoliko meseci, nema ga u svom članstvu, a kamoli da je dotični predsednik istog, jer smo znali i mi i on da na njega ne treba računati ni u našem sastavu, ni u kampanji - piše u saopštenju.

Iz Nove srpske demokratije ističu da je Seferović već duži vremenski period tražio politički angažman u nekoj od stranaka izvan DF-a, i navode da je "očigledno da je cena tih novih početaka morala da se plati uvredama i neistinama na račun NSD i DF."

- Mi smo sigurni da naša stranka i DF nisu ništa izgubili, a da li su nešto dobili oni kod kojih je zaigrao neka oni sami procenjuju. Mi hoćemo da brinemo o interesu građana Herceg Novog, mi vodimo pozitivnu kampanju nenapadanja sa onima sa kojima 10. maja treba da sednemo i dogovorimo se o novoj vlasti u HN. Mi smo sigurni u pobedu, imamo prave, dobre ljude, program i ideje, imamo rešenja kako da naša opština bude bogatija - ističe se u reagovanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina