NEKA GORI SVAKI GRAD: Pred sutrašnje proteste komite i pristalice DPS očigledno spremaju haos u Crnoj Gori! (FOTO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 18:28

VANDALSKO i nedolično ponašanje samoprozvanih “komita” i DPS pristalica u svim gradovima Crne Gore prevazišlo je sve granice porukom kojom pozivaju na sutrašnje skupove i proteste.

НЕКА ГОРИ СВАКИ ГРАД: Пред сутрашње протесте комите и присталице ДПС очигледно спремају хаос у Црној Гори! (ФОТО)

Foto: V. Kadić

Uoči skupa zakazanog za sutra “komite” pozivaju sve svoje pristalice da svi izađu na ulice i da svaki grad u Crnoj Gori “gori”.

Oni svojim pristalicama poručuju - “kao nikada do sad! Da gori svaki grad! Svaka ulica da se crveni od zastava naše države!

Okupljanja su zakazana za sutra, 11.04.2021. godine, sa početkom u 17h.

Foto: Printskrin

Takođe, mediji bliski bivšem režimu dele vesti o okupljanjima sutra inicirajući tako da što veći broj vandala remeti javni red i mir.

Ovim gestom ovi mediji dižu dodatne tenzije i stvaraju mržnju i podele u narodu.

Ti mediji otkrivaju i tačnu lokaciju okupljanja kod grafita Krsta Popovića u 16h i pokret u 17h u pravljenje nereda i očigledno kako oni kažu paljenje gradova.

Više je nego jasno da ovo sutrašnje okupljanje nema notu mirnog protesta već iniciraju potpuno rušenje i demonstracije u gradovima.

Nepoznato je da li će MUP Crne Gore i ministar Sergej Sekulović reagovati na ovakve krivične postupke, jer očigledno je da se za sutra organizuju krivična dela remećenja javnog reda i mira, ili će kao i do sad da se žmuri na agresivne radnje “crnogorskih komita”.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)