MINISTAR pravde, ljudskih i manjinskih prava vladimir Leposavić saopštio je da neće podneti ostavku i da će obavljati dužnost dokle god mu Skupština Crne Gore daje poverenje.

stojan

08.04.2021. 15:08

Zabrljao si ministre,to I sam znas,ali tesko ti je priznati samom sebi,prvo,pa onda I narodu. Uzmi si malo vise pamet u glavu I razluci sta je pojam genocida a sta ne. Ocigledno,to ti nije sasvim jasno. No,mlad si. Mozes se I popraviti.

Miso

08.04.2021. 15:39

Ako je bilo etnickih ciscenja i genocida, pitam se sta je Oluja ( 250 000 Srba , sto je skoro 100 % od Srpske populacije na tom prostoru, zene, deca, staraci, svi su proterani samo zato sto su Srbi). Gde su Sarajevski Srbi( oko 170 000 Srpske dece,zena,,staraca i odraslih muskaraca , sto je bilo skoro 100% od Srpske populacije na tom prostoru). I ko je proteran sa Kosova? Mi Srbi smo ti koji nestajemo pred nasiljem zapada sa nasih ognjista, ali oni nas zovu okupatorima, genocidnim narodom itd. Bog ce vas kazniti, a vec je poceo: Zapad izumire mortalitetom, Arapi im mirno , bez puski preuzimaju drzave, zene ....

Republika Srpska

08.04.2021. 16:21

Presude u Hagu su nepravedne jer NIKO NE MOŽE BITI SUDIJA U SVOJOJ STVARI.To su rekli još stari Rimljani.A države iz kojih je 90 posto tužilaca i sudija i koje pretežno finansiraju Hag su učestvovale u ratu (NATO ,Saudijska Arabija,Turska itd).Razbili su SFRJ,naoružali izdajnike,separatiste i teroriste,slali mudžahedine i strane plaćenike,uveli sankcije,bombardovali,uništili Krajinu,oteli trećinu Republike Srpske i Kosovo,odcijepili Crnu Goru,doveli izdajnike na vlast u Srbiji 2000.Bacili uranijum da nas istrebe.I oni da nam pametuju.Sjeme im se zatrlo.

Marko Markov

08.04.2021. 17:06

За грађање Црне Горе свих националности, који се мало разумеју у истанчане детаље законских прописа и прљаве политике ДПС-а, ова изјава министра правде г-дина Лепосавића је бриљантно написана и јасна свима поштеним грађанима Црне Горе. Кривокапићу, после ове твоје одлуге, ти би треало да помениш презиме у "кривомогзовић."