RANI RADOVI ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA Blagota Eraković: Bio za otcepljenje od Srbije, od 100 posto Srbina, stigao do 200 posto Crnogorca (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 13:11

REDITELJ Blagota Eraković je privukao pažnju u emisiji "Argumenti" govoreći o ranim radovima aktuelnog premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića.

РАНИ РАДОВИ ЗДРАВКА КРИВОКАПИЋА Blagota Eraković: Био за отцепљење од Србије, од 100 посто Србина, стигао до 200 посто Црногорца (ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Naime, u spomenutoj emisiji Eraković je Vladi Crne Gore uputio instrukciju "kako nikakvog političko-partijskog revanšizma ne sme biti, i da to što je neko u prošlosti bio član DPS-a ne može biti etiketa koja će nadjačati sve njegove poslovne uspehe i reference".

Ono što je interesantno jeste da spomenute instrukcije stižu od čoveka koji je kao član saveta RTCG-a često upravo etiketirao druge po nacionalnoj osnovi, svojevremeno govoreći o srpskim nacionalistima koji nikada neće preboleti suverenu Crnu Goru i tome slično.

Eraković se u nastavku gostovanja posebno osvrnuo na premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića, koji je kako navodi u nekim prošlim vremenima bio, kako on navodi, veliki Crnogorac posvećen suverenističkim zamislima, te da je doprinos nezavisnosti i suverenosti Crne Gore dao i svojim glasom na referendumu održanom 2006. godine.

Takođe je naglasio da je njemu itekako poznato da je Krivokapić kao univerzitetski profesor čak bio i na čelu pokreta koji je u potpunosti bio suverenistički nastrojen, dodajući kako bi o spomenutom periodu rado porazgovarao upravo sa Krivokapićem.

Imamo li u vidu da je premijer Krivokapić "od 100 posto Srbina uoči izbora, stigao do 200 posto Crnogorca u postizbornom procesu", potom imamo li u vidu da je umesto uoči parlamentarnih izbora najavljene posete Srbiji, prvu zvaničnu posetu odradio u Briselu i sedištu NATO pakta, a od Srbije potom srdačno i sa zahvalnošću primio pomoć u vidu kontigenta vakcina, te zatim navode koje je izrekao reditelj Eraković u emisiji “Argumenti“ postavlja se pitanje: Ko je zapravo Zdravko Krivokapić?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)