OGLASIO SE DRITAN: Evo šta kaže o inicijativi Ustavnom sudu koja se tiče srpskih svetinja

V. K.

07. 03. 2021. u 13:19

DRITAN ABAZOVIĆ, potpredsednik Vlade Crne Gore, prilikom današnje posete Nikšiću osvrnuo se na inicijativu za ocenu ustavnosti zakona o slobodi veroispovesti, koju je koalicija Crno na bijelo uputila Ustavnom sudu.

ОГЛАСИО СЕ ДРИТАН: Ево шта каже о иницијативи Уставном суду која се тиче српских светиња

Foto arhiva

- Inicijativa ima za cilj da stavi pečat na celu priču da će kulturna dobra Crne Gore završiti negde drugo, što bi oni rekli u Čačku. To je i teorijski nemoguće, ali je dobro da Ustavni sud ovakav kakav je, da potvrdu toga, čisto da se dokaže sav besmisao takve teze - rekao je Abazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024