ŠVERCENEGRO! Medojević razotkriva puteve droge u Crnoj Gori, objavio snimak koji je šokirao naciju (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 09:42

DECENIJAMA se šverc cigareta i kokaina odvija preko Luke Bar, smatra Nebojša Medojević, lider Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta.

ШВЕРЦЕНЕГРО! Медојевић разоткрива путеве дроге у Црној Гори, објавио снимак који је шокирао нацију (ВИДЕО)

Foto: Arhiva "Novosti"

- Takozvani “državni program” postao je sasvim normalni “biznis” od koga se niko ne distancira ili skriva. Povlašćeni agenti ANB-a, carinici, policajci, špediteri, direktori Luke Bar, vlasnici “fantomskih firmi”, decenijama švercuju cigarete i drogu preko Luke.

 

Evo snimak iz maja 2020 (možete ga pogledati kliko, na kome se jasno vidi kako brod koji je bio usidren u Luci Bar nekoliko dana, napušta akvatorijum Luke i pebacuje “neku robu” dizalicom na brod pilot Luke Bar. Sve “to” nadgleda brod granične policije. Da neki “džak” ne padne u more ili da, ne daj Bože, neki neobavešteni policajac ili carinik ne počne da radi svoj posao. Teret je suviše vredan.

Pilotina Luke Bar, nepoznati brod i patrolni čamac granične policije, u po bela dana pretovaraju “nešto” na otvorenom moru.

Ovo je ŠVERCENEGRO! - napisao je Medojević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NOVI DETALJI O SMRTI BRANA MIĆUNOVIĆA: Sumnja se da je ovo uzrok