TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VIRPAZARA: Stvorile se kilometarske kolone čekajući tužioca da izađe na teren, Baranin teže povređen (FOTO)

B.Dabić

15. 01. 2021. u 18:29

DANAS je oko tri sata bio u prekidu saobraćaj na magistralnom putu Bar – Podgorica, a prema saznanju "Novosti" čekao se dežurni tužilac da obavi uviđaj.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД ВИРПАЗАРА: Створиле се километарске колоне чекајући тужиоца да изађе на терен, Баранин теже повређен (ФОТО)

Foto: B.Dabić

Dežurni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar je Nusreta Arapović.

Iako se saobraćajna nezgoda dogodila oko 14 sati, u mestu Tanki Rt u blizini Virpazara, udaljenom oko 25 kilometara od Bara, dežurna tužiteljka je na mesto saobraćajne nezgode izašla tek oko 18 sati dok su se sa obe strane formirale kilometarske kolone.

U sudaru dva automobile na magistralnom putu Podgorica-Bar, kod Virpazara, koji se dogodio danas oko 14 sati, tri osobe su povređene.

Teže telesne povrede zadobio je F.A. (26) iz Bara,a saputnici iz drugog vozila prošli su sa lakšim povredama.

Foto: B.Dabić

 

- Povrede F.A. su u predelu karlice. Radi opservacije zadržan je na hirurškom odelenju Opšte bolnice Bar, kazao je novinarima director Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.

Saputnici u drugom vozilu, stranci, nisu zadobili ozbiljnije povrede pa nije bilo potrebe da ostanu u Opštoj bolnici Bar.

-Oni su stabilni, potvrđeno je iz ove zdravstvene ustanove

 

Kako je došlo do sudara golfa BR CB 090 kojim je upravljao F.A. i mazde TV AS 672 za čijim volanom je bio državljanin USA I.A., utvrdiće istraga.

Saobraćaj je bio u prekidu za sva putnička vozila, oko tri sata. Oko 17 sati policija je naizmenično propuštala automobile – kazali su iz OKC-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja