ZAPLENjENO OKO 70 KILOGRAMA MARIHUANE: Akcija Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije

S.Đ.

02. 12. 2020. u 16:07

ЗАПЛЕЊЕНО ОКО 70 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ: Акција Сектора за борбу против организованог криминала и корупције

Foto Uprava policije

SLUŽBENICI Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije – Odseka za borbu protiv krijumčarenja droge su danas u nastavku aktivnosti borbe protiv krijumčarenja droge realizovali policijsku akciju u kojoj je zaplenjeno oko 70 kilograma marihuana i uhapšena jedna osoba. To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

„Na putnom pravcu Zeta – Podgorica u mestu Dajbabe pripadnici Odseka su zaustavili vozilo marke „Škoda Octavia" podgoričkih registarskih oznaka a koje se kretalo iz pravca Bara ka Podgorici. Vozilom je upravljao E.N. (22) iz Ulcinja.

Foto Uprava policije

Prilikom pregleda vozila, u prtljažnom delu, pronađeno je 13 većih pvc pakovanja s sadržajem opojne droge marihuana težine oko 70 kilograma, piše u saopštenju.

Viši državni tužilac u Podgorici naložio je da se E.N. liši slobode zbog, kako se navodi u saopštenju, sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Policijska akcija je sprovedena u cilju presecanja još jedne krijumčarske rute koja vodi iz Republike Albanije, preko Crne Gore ka Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj te dalje ka zemljama Zapadne Evrope, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)