MANDIĆ O VUČIĆU: Pokazao je veliku odgovornost, a mitropolit Amfilohije predvodi poslednju litiju

Tanjug

01. 11. 2020. u 09:24

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić pozdravio je odluku predsednika Srbije da danas prisustvuje sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici i naglasio da dolazak predsednika Aleksandra Vučića šalje snažnu poruku srpskom narodu.

МАНДИЋ О ВУЧИЋУ: Показао је велику одговорност, а митрополит Амфилохије предводи последњу литију

Foto: Instagram/budućnostsrbijeav

- Predsednik Vučić je pokazao veliku odgovornost. Doći danas i biti sa srpskim narodom je podsticaj da očuvamo sopstveni nacionalni identitet i našu veru. To je snažna poruka rekao je - Mandić u uključenju u program TV Prva iz Podgorice.

On smatra da je sada obaveza i dužnost svih da urade sve što je u njihovoj moći kako bi buduća vlada izgradila najbolje moguće odnose s vladom Srbije i tako zatvorili, kako kaže, jednu ružnu stranicu sramoćenja Crne Gore, koja je mislila da svoju sreću može da gradi na nesreći Srbije.

Smrt mitropolita Amfilohija predstavlja gubitak za ceo srpski narod, rekao je Mandić.

- Smrt mitropolita je veliki gubitak ne samo za Crnu Goru, nego za čitav srpski narod. Ono što gledamo u Cetinju i danas u Podgorici u suštini je završnica onih litija koje je pokrenuo. On predvodi poslednju litiju i odlazi na nebo - kazao je Mandića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (32)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest