JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić pozdravio je odluku predsednika Srbije da danas prisustvuje sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici i naglasio da dolazak predsednika Aleksandra Vučića šalje snažnu poruku srpskom narodu.

Vaska

01.11.2020. 09:50

Bravo za srpske državnike. Danas je velika tuga za sve Srbe i ljude koji imaju čisto srce. Mi smo oduvek bili jedan narod, a prisustvo na sahrani jedne tako važne ličnosti koja se do poslednjeg daha borila da očuva veru i jedinstvo naroda, je jedan od velikog pokazatelja da smo i da ćemo uvek biti jedinstveni

Zorana

01.11.2020. 10:17

Vucic je pokazao veliku odgovornosr i poslao snaznu poruku srpskom narodu, odlaskom na poslednji ispracaj mitropolitu Amfilohiju. Neka mu je vecna slava i hvala.

Ivan

01.11.2020. 11:54

Mi smo isti narod kojeg granica deli i uvek se moramo pomagati koliko god mozemo!Sloznost Srba iz regiona je okosnica buducih uspeha!Crna Gora uvek treba da bude prioritet Srbije i da se ulaze u njen razvoj,da se pomogne narodu!

Dragan

01.11.2020. 16:07

Mitropolit Amfilohije nam je u amanet ostavio da negujemo dobre odnose sa bratskom Crnom gorom. Treba da sledimo taj put i njegovu želju a dužnost predsednika Srbije Vučića je da nas na tom putu predvodi.