VLADISLAVE, ČEKA TE PAKAO! Automobil Vladislava Dajkovića uništen na Terazijama - Napadači upozoravaju da je ovo samo početak (FOTO)

V.K.

16. 10. 2020. u 14:28

PODGORIČANIN Vladislav Dajković, politički analitičar i kritičar odlazećeg režima Mila Đukanovića doživeo je pre dva dana neprijatnost u Beogradu kada je neko ceo njegov automobil (sa svih strana) izgrebao oštrim predmetom, dok su brisači polomljeni, a preko haube velikim slovima urezano „MNE“, što je, kako kaže za „Novosti“ – simbol Đukanovićeve ideologije.

ВЛАДИСЛАВЕ, ЧЕКА ТЕ ПАКАО! Аутомобил Владислава Дајковића уништен на Теразијама - Нападачи упозоравају да је ово само почетак (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

- Nisam neko ko oseća strah u borbi za svoje ideale, ali, iskreno govoreći, nisam se osećao lagodno kad sam video uništeno vozilo. Nisam sklon paranoji, a još manje strahu, ali nemam dilemu da iza ove bezočne poruke stoje ostaci Đukanovićevih kriminalnih struktura, sa jednim ciljem – da me uplaše. Milova hobotnica stigla je do Terazija - kaže Dajković.

Foto: Privatna arhiva

– Naravno, trobojka koju non-srop držim s ponosom na vidljivom mestu u automobilu ih je verovatno dodatno izritirala i ohrabrila u želji da mi nanesu štetu koja nije mala. Briga me za automobil, ali neka znaju da ovaj gore sve to vidi, pa ćemo kad – tad izmiriti račune.

Dajković kaže da mu je policija dala čvrsto obećanje da će dati sve od sebe da pronađu počinioce.

- U ovom trenutku postoje operativna saznanja ko bi možda mogao da stoji iza tog gnusnog čina, ali zbog cilja istrage ne bih otkrivao više detalja. Verujem našoj policiji. Nek su večne Srbija i Crna Gora, a automobila i budala će uvek biti - poručuje Dajković.

Foto: Privatna arhiva

 –Nikome nisam ništa nažao učinio, a ako nekom smeta što sam ponosan Srbin – to je njegov problem.

U međuvremenu su stigle pretnje sa društvenih mreža.

- Vladislave. Pogodi ko ti je ono uradio na kola. Nisi očekivao od nas da će ti se ovo desiti baš u Beogradu. Čeka te pakao - objavljena je poruka na Instagramu.

Napadači saopštavaju da je ovo samo početak.

- Sad je makar jasno o čemu se radi i da mi je život ugrožen od mafijaške bagre-  kaže Dajković.

                               

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)