SPREMAN DA IDE SA MILOM U ŠUMU: Potpredsednik Građanskog pokreta URA objavio u kom slučaju bi stao uz Đukanovića

V.K.

02. 10. 2020. u 16:27

POTPREDSEDNIK Građanskog pokreta URA Filip Adžić izjavio je da je spreman da krene u šumu sa Milom Đukanovićem kako bi zajedno odbranili Crnu Goru!

СПРЕМАН ДА ИДЕ СА МИЛОМ У ШУМУ: Потпредседник Грађанског покрета УРА објавио у ком случају би стао уз Ђукановића

Foto: GP URA

 Adžić je rekao da je, "bez obzira na neka neslaganja" sa predsednikom Crne Gore, Milo Đukanović "ozbiljan čovek koji ima neke informacije i zna nešto".

-Ako postoje ti strahovi o kojima on govori, a ja ne verujem u njih, ali ako postoje, ako se ispostave kao tačni, ja sam prvi, i svi moji saborci iz Građanskog pokreta URA, koji bi stali iza njega i njegove familije i svih onih funkcionera koji su 30 godina pustošili Crnu Goru, i da je iz šume branimo od svih onih koji pokušavaju da je ugroze, rekao je Adžić na TV A1, dodajući da iako nije vernike oseća bliskost prema "Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi".

-Dolaskom na njeno čelo gospodina Mihaila ta crkva je postala glasilo i ekspozitura DPS-a. Ranije kao dete provodio sam vreme tamo, više kao neko ko je živeo blizu i sa svojim društvom išao tamo, nego kao vernik, ali jesam poštovalac i neko ko smatra da Crnogorci i ljudi koji veruju treba da imaju svoju crkvu i da svako u Crnoj Gori može da veruje u šta želi - rekao Adžić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri