POTPREDSEDNIK Građanskog pokreta URA Filip Adžić izjavio je da je spreman da krene u šumu sa Milom Đukanovićem kako bi zajedno odbranili Crnu Goru!

Komentari (10)

Komentator

03.10.2020. 01:29

Izrod je izrod, nebitno je li vernik ili nije. Ko pljune pretke koji su guslali o Obilicu i Kosovu, u sta takva dusa moze da veruje? I ko takvoj dusi moze da veruje? Nesoj i odrod, to je Cetinje bezbozno danasnje..... na bruku predaka. U CPC, da izopstenim dzedajem? Adzici su Srbi, inace.

Liver

03.10.2020. 09:39

Sto se javno ne izrazis kao miljigorac nego izigravas oooziciju!? Znas li nesrecnice da je 1910 u Crnoj Gori bilo 97% ljudi koji su se izjasnjavali kao Srbi. Taj podatak mozes da nadje gdje hoces, a dovoljno je da pogledas krstenicu svoga pradjeda!!! Njegos bi pojedinima rekao: "mlijeko vas srpsko ogubalo..." no Njegos i svi Petrovici, Balsici , Crnojevici i Nemanjici su nepozeljni cak i da se pomenu jer dokazuje da je Crna Gora bilasrpska drzava, svidjalo se to miljogorcima ili ne!!!!

Goran

03.10.2020. 14:53

Овај лик није (баш) верник али обожава НВО ЦПЦ. Он ће у шуму са Милом Малбором да брани ЦГ од Црногораца. И довољно је дрзак да другим коалицијама намеће кадровска решења. А цела коалиција којој он припада има 4 мест у скупштини ЦГ, Наспрам 37 места које имају коалиције За Будућност ЦГ и Мир је наша нација.

Boris

03.10.2020. 16:08

Ovaj je gori Srbomrzac od bilo kojeg clana DPS ovakav Dritan nije ,ovog malog su toliko roditelji i bliznji opoganili da mu ravnog u mrzni prema Srbima nema.Jada nije ni svjesna ko su mu prandjedovi