IZA MILA OSTALA NERASVETLJENA UBISTVA: Knežević poručio - Đukanović još nije svestan da je politička prošlost!

V.K.

01. 10. 2020. u 15:14

DUŠKO Knežević, vlasnik Atlas grupe nema dosije i nikada nije krivično odgovarao, a jedini njegov dosije je kako tvrdi, obznana afere “Koverta” i objava detalja o kriminalu Đukanovića i njegove porodice.

ИЗА МИЛА ОСТАЛА НЕРАСВЕТЉЕНА УБИСТВА: Кнежевић поручио - Ђукановић још није свестан да је политичка прошлост!

Foto: V. Danilov/Printscreen

- Tako da me zabavlja kada šef mafije mene naziva kriminalcem, rekao je Knežević na N1.

- Đukanović još nije svestan da je politička prošlost, pa se još drži retorike pronalaženje krivice u nekim silama istoka i zapada, koje su mu navodno radili o glavi. Nije shvatio poruku Interpola da se radi o političkom procesu protiv mene i to u jeku kampanje koju je vodio za parlamentarne izbore. Ponavlja matricu o zaveri crkve, međunarodnih faktora i velikosrpskog hegemonizma, kao da ne razume da je sa tom retorikom izgubio izbore. Iza Đukanovića ostalo je na desetine nerazjašnjenih ubistava. Među njima su i njegovi najbliži saradnici, novinari, politički protivnici i ljudi iz kriminalnog miljea. Po tome će ga pamtiti i Crna Gora i istorija. Svaljivanje krivice na nekog drugog iz vrha DPS samo je nastavak kukavičke prakse, njemu svojstvene, da u drugima traži opravdanje za poraz i nestanak sa političke scene.

Knežević je poručio Đukanoviću da će doći u Crnu Goru.

- Đukanović će tada shvatiti da više nema njegovih tužilaca i sudija koji su čuvali njegovu mafijašku organizaciju, a njegove protivnike proglašavli za kriminalce. Postaće svestan da su on i njegova familija adresa na koju će prvo doći novi tužilac. Zakucaće na njegova vrata jer je i previše dokaza, od kojih su neki odavno javno objavljeni, da nam je predsednik u stvari teški kriminalac. Pošto Đukanović očigledno posvećuje mnogo pažnje mojoj bezbednosti i prati moje kretanje, onda zna da sam pod budnim okom "Skotland jarda" od proleća 2019, nakon što je poslao svoje mafijaške ortake da napadaju mene i moju porodicu, počevši od praćenja pa do pokušaja upada u stan. "Skotland" jard će se brinuti o mojoj bezbednosti i kada dođem u Crnu Goru, tako da Đukanović ne mora da se sekira. Ima prečih obaveza, od dosadašnjih krivičnih prijava za besramnu pljačku Crne Gore – prvog miliona u "Pireus" banci, preko kastodi računa, afera Telekom i A2A, do parlamentarne istrage o aferi Možura.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati