USPELI STE DA POBEDITE KOMUNISTIČKU VLADU: Mandiću i NSD stigle čestitke od Demokratske zajednice mladih Evrope

Novosti online

01. 10. 2020. u 13:25

DEMOKRATSKA zajednica mladih Evrope čestitala pobedu i naglasila da NSD-u treba ustupiti relevantno mesto u novoj Vladi jer će to biti najbolji odraz politike koja je pobedila na izborima.

УСПЕЛИ СТЕ ДА ПОБЕДИТЕ КОМУНИСТИЧКУ ВЛАДУ: Мандићу и НСД стигле честитке од Демократске заједнице младих Европе

Foto: Novosti arhiva

Demokratska zajednica mladih Evrope - DEMYC iz Brisela i njen predsednik Havijer Hurtado Mira, uputili su čestitku Novoj srpskoj demokratiji i Andriji Mandiću zbog pobede na izborima 30. avgusta ove godine. DEMYC je najstarija omladinska politička organizacija stranaka desnog centra u Evropi koja postoji od 1964. godine. Čini je 45 stranaka i organizacija iz 33 zemlje Evrope. Klub mladih Nove srpske demokratije je deo ove organizacije i bio je domaćin poslednje Skupštine DEMYC-a y Podgorici 2018. godine.

U čestitki se navodi da nakon velikog uspeha na parlamentarnim izborima, Demokratska omladinska zajednica Evrope želi da uputi svoje čestitke prijateljima iz Nove Srpske demokratije, Demokratskog fronta kao i lideru Andriji Mandiću.

- Posle 30 godina borbe i opozicionog delovanja uspeli ste da pobedite komunističku Vladu, na izborima i bez većih nemira - istakao je Mira i naglasio:

- Sada je veoma važno da nova crnogorska vlada ustupi relevantno i istaknuto mesto Novoj srpskoj demokratiji i njenom lideru, kao najbolji odraz konzervativnih, desničarskih i tradicionalnih vrednosti koje su pobedile na izborima.

Dalje se kaže kako u Demokratskoj zajednici mladih Evrope veruju da će samo učešće Nove srpske demokratije u Vladi garantovati modernost, razvoj, sigurnost, stabilnost i brže pristupanje Crne Gore Evropskoj Uniji.

- Želimo puno sreće gospodinu Mandiću u ovoj delikatnoj fazi pregovora i važnom trenutku za istoriju zemlje - zaključuje Mira na kraju.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije