STABLO NE PADA OD PRVOG UDARCA SEKIRE: Prava Crna Gora upozorava na ishitrene poteze, poziva na strpljenje

V. K.

01. 10. 2020. u 11:39

Iz budvanskog odbora Prave Crne Gore rekli su da nije bilo lako čekati trideset godina da se narod otarasi nazadne vlasti koja je sebe samoproklamovala u nasilnog prisvajača cele države.

СТАБЛО НЕ ПАДА ОД ПРВОГ УДАРЦА СЕКИРЕ: Права Црна Гора упозорава на исхитрене потезе, позива на стрпљење

Foto: Prava Crna Gora

- Kao što su sami građani koji nisu imali partijsku knjižicu bili zaboravljeni na marginama društva tako je i politička opozicija prolazila kroz nezapamćene torture i ponižavanja. Stoga je konačna pobeda protiv takvog sistema svima sada dala za pravo da vide sebe kao nekog ko treba da gradi neka bolja nova vremena. Ali stablo ne pada od prvog udarca sekire. Sada u početku tog novog boljeg vremena treba da znamo da strpljenje postiže više od snage. Pojedine osobe koje su bili lideri naroda u toj borbi svih ovih godina protiv DPS terora i same okusile ukus tog istog, sada ishitreno i nepromišljeno iznose neke svoje izjave u javnosti - upozorili su iz budvanskog odbora Prave Crne Gore.

- Pojedine reči koje se čuju zvuče neozbiljno i lakomisleno, čine pojedinca koji ih izgovara neodgovornim, a njegove odluke nedoslednim, na sve ono što su predhodnih godina govorili i radili. Sad u ovim danima važno je zajedništvo, svi zajedno smo učesnici ove velike pobede i stoga svi sada snosimo zajedno i odgovornost za budući rad i rezultate. Sada treba pokazati još jednom svoju veličinu zanemariti svoje lične i partijske interese i u prvi plan gurnuti interese naroda koji je bio glavna lokomotiva koja nas je dovela do nove stanice slobode. A interes građana je što bolja i produktivnija vlast koja će raditi za sve njih a ne samo za pojedince i lične interese. Niče je rekao "Čekati, biti strpljiv to znači misliti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati