SKLAPAJU SE KOCKICE OKO BRUTALNOG UBISTVA: Zoran Marić iz Herceg Novog u bekstvu - pokušao da proda LJiljin džip i plaćao njenom karticom

V.V.

20. 09. 2020. u 14:08

ZA ubistvo kanadske državljanke LJiljane Simić (54) čije je telo sa vidnim opetkotinama u predelu glave i ruku, policija pronašla u petak 18. septembra, na nepristupačnom terenu u zaseoku Lazarevići na Mokrinama, nadomak Herceg Novog, osumnjičeni su Zoran Marić iz Foče i Radomir Delić iz Vlasenice.

СКЛАПАЈУ СЕ КОЦКИЦЕ ОКО БРУТАЛНОГ УБИСТВА: Зоран Марић из Херцег Новог у бекству - покушао да прода Љиљин џип и плаћао њеном картицом

Foto: Facebook

Obojica su nastanjeni u Herceg Novom. Delić je zbog sumnje za saučesništvo  u ovom zločinu uhapšen a policija još intenzivno traga za Marićem koji se smatra neposrednim izvršiocem.

Marić je višestruki povratnik u izvršenju raznih krivičnih dela zbog kojih je često zatvaran. Na dugom spisku su prevare, iznude, krađe, pokušaj silovanja, pa čak i prijavljivanje lažne vlastite otmice.

Podsetićemo, nestanak LJiljane Simić prijavila je porodica još 6. septembra. Tada je ona sa dubrovačkog aerodrome trebalo da otputuje kući ali je potvrđeno da nije prešla grancu Crne Gore. Simićeva je boravila u Kotoru, po sedam osam meseci godišnje, dok je ostalo vreme provodila sa decom u Kanadi. Poslednji put su je komšije i videle u Kotoru  5. septembra kada je napuštala stan.

Kakav je bio dalji sled događaja utvrdiće istraga, a prema navodima Simićkinog bivšeg supruga koje prenose pojedini mediji  ona je htela da proda stan u Kotoru  i da kupi mani.

Pretpostavlja se takođe da je monstruozno ubistvo počinjeno iz koristoljublja.

Navodno je Marić često telefonom kontaktirao sa nesrećnom žrtvom, nakon njenog nestanka dolazio u stan u Kotoru, pokušao da proda njen džip i da plaća njenom Viza karticom.

Nezvanično, ta kartica je blokirana iz Viza centra jer su san je podizane neuobičajeno velike sume novca, po četiri hiljade dolara mesečno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Viši inspektor Kluuzzooooo

20.09.2020. 15:53

Njen bivši je za mene veoma sumnjiv, kako je ovaj saznao za nju, kako su došli do nje? Ima tu mnogo pitanja, da su je uradili za lovu do nekle mogu i da razumem ali zašto ubiste jadnu ženu!!!

sudija

21.09.2020. 13:03

@Viši inspektor Kluuzzooooo - Nisi ti nikakav inspektor. Ako je svake godine bila tu sedam mjeseci tesko je bilo krimosima da namirisu lovu.

Mile ragbista

21.09.2020. 03:29

Dva,bosanca,ilegalca,u crnoj gori,mora da su izucili,kako ubiti zenu,i oteti joj novac,sada bi trebao neko njih dva,da stavi uz zid,.