POSLE OTKRIĆA SPALJENOG TELA: Dvojica državljana BIH osumnjičena za ubistvo Kanađanke

V. V.

19. 09. 2020. u 23:32

ZA ubistvo kanadske državljanke LJ.S. (54) čije je telo pronađeno sinoć u Mokrinama, u zaseoku Lazarevići iznad Herceg Novog, i na nepristupačnom terenu, osumnjičeni su R. D. i Z.M. državljani BiH.

ПОСЛЕ ОТКРИЋА СПАЉЕНОГ ТЕЛА: Двојица држављана БИХ осумњичена за убиство Канађанке

Depositphotos

Prema nezvaničnim saznanjima R.D. je uhapšen zbog sumnje da je saučesnik u ubistvu, a policija traga za Z.M. koji je osumnjičen kao direktni izvršilac.

Kao mogući razlog ubistva nezvanično se navodi koristoljublje. Takođe nezvanično saznajemo da je Z.M. više puta osuđivan za različita krivina dela.

LJ.S. je poslednji put viđena 5. septembra u Kotoru, dok je napuštala stan u gradu u kome je provodila sedam, osam meseci godišnje. Narednog dana trebalo je da iz Dubrovnika otputuje za Kanadu gde je sa decom provodila ostatak godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Gojko

20.09.2020. 09:04

Vijesti su upravo objavile da je bivši suprug ,zverski ubijene jiljane Marić,g. Vladimir Krstanović prijavio njen nestanak kanadskoj ambasadi u Beogradu i Kraljevskoj Kanadskoj Konjičkoj Policiji /RCMP/ i onda je počela potraga pošto je otišla u Kotor da proda stan za 210.000 evra i kupi manji za 100.000 E.Ubica Zoran Marić je upoznao i posle ubistva koristio njenu bankovnu karticu i Nisan koji je nekome prodao i koji je policija oduzela.Nije se pojavila na avion za let za Kanadu.