KOME TREBA PCR, A KOME ELISA TEST: LJudi zbunjeni sa razlogom, Crnogorci vraćaju sa granice bez odgovarajućih rezultata

Novosti online/Kurir

15. 08. 2020. u 12:52

ZA prvih 12 sati od otvaranja granica iz Srbije u Crnu Goru prošlo je oko 40 putničkih vozila.

КОМЕ ТРЕБА ПЦР, А КОМЕ ЕЛИСА ТЕСТ: Људи збуњени са разлогом, Црногорци враћају са границе без одговарајућих резултата

Foto: Teodora Ćirić/Depositphotos

Najviše zabune prilikom prelaska granice prvog dana, uneli su brzi testovi negativni na korona virus, jer oni nisu dovoljni kako bi se iz Srbije prešlo u Crnu Goru.

Da bi naši državljani prešli granicu potrebno je da imaju negativan PCR test ili pozitivan ELISA test koji podrazumeva da je ta osoba već preležala koronu.

Ceh neznanju najpre je platio Beograđanin, Đorđe Vučković, koji je jutros vraćen sa granice u Dobrakovu, jer je imao samo brzi negativni test.

Takav test do noćas je važio samo za bosanske državljane, međutim i njima je od danas potreban pozitivan ELISA test kako bi ušli u Crnu Goru.

Tokom dana povećan je intenzitet saobraćaja na ovoj deonici, ali velikih gužvi još uvek nema.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)