OPOZICIJU PRATE I KAŽNJAVAJU, BOŠKOVIĆ SE BAHATI: DŽip funkcionera DPS parkiran na trotoaru ispred stranke

M. S.

12. 08. 2020. u 20:03

POSLE ''specijalnog tertmana'' koji su imali u Pljevljima i Beranama, gde je policija kažnjavala zaustavljanje njihovog autobusa, čelnici koalcije '' Mir je naša nacija'', ukazali su na takav tretman i u Beranama, gde je lider Demokrata Aleksa Bečić imao razgovor ''ugodni'' sa saobraćajnomk patrolom, ukazujući da bi se policija znatno drugačije ponašala da su u autobusu bili članovi neke organizpvane kriminalne grupe, ili iz DPS...

ОПОЗИЦИЈУ ПРАТЕ И КАЖЊАВАЈУ, БОШКОВИЋ СЕ БАХАТИ: Џип функционера ДПС паркиран на тротоару испред  странке

Foto: Demokrate

 Budući da je policija u Beranama danas maltretirala funkcionere i poslanike koalicije „Mir je naša nacija“, javnosti na uvid stavljamo fotografiju na kojoj se jasno vidi bahaćenje ministra odbrane i funkcionera DPS-a, Predraga Boškovića, i to upravo prilikom posete Beranama.

Premda se na fotografijama vidi da su džipovi Predraga Boškovića nepropisno parkirani na trotoaru ispred kancelarija DPS-a, zahtevamo od Uprave policije da nam odgovori da li su napisali kazne za nepropisno parkiranje, odnosno, da li su zaustavljali i kontrolisali skupocene džipove Predraga Boškovića, saopšteno je iz koalcije ''Mir je naša nacija'', iz koje tvrde da je ''jasno da DPS eskadrilu i njihove džipove koji koštaju na stotine hiljada evra policija ne sme ni zaustaviti, ni kontrolisati, ni prekršajno kazniti, jer zakoni ove države ne važe za DPS funkcionere, dok se funkcioneri opozicije celodnevno prate i to u stopu.

   -Ovo je gospodo autokrate selektivna pravda koja je gora od nepravde. Ovo su primeri koji potvrđuju zašto ste planetarno poznati i priznati autokratski režim sa endemskom korupcijom. Ovo je dokaz da vama nije do saobraćaja već vam smeta Aleksa Bečić i slogan “MIR JE NAŠA NACIJA”. Smetaju vam poruke mira, pomirenja i zajedništva koje razaraju vaše redove. Ipak, gospodo iz DPS-a, vaše vreme je prošlo. 30. avgusta Crna Gora postaje slobodna država u kojoj će zakoni važiti jednako za sve i u kojoj neće biti ni progonjenih ni prognatih.

Postaje evropska i moderna država u kojoj će biti mesta za sve i u kojoj će se svaki građanin osjećati sigurno. Zato je i slobodna Crna Gora naša nacija, saopšteno je iz ove koalicije.

                                                              

                                                                               

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije