RAZBIJEN ŠVERCERSKI NARKO KANAL: Zaplenjeno 6,5 kilograma heroina u Crnoj Gori

M. SEKULOVIĆ

10. 02. 2024. u 21:15

NA MAGISTRALNOM putu Berane – Rožaje kontrolom vozila policija je pronašla 6,5 kilograma heroina i smese za mešanje i uhapsila jednu osobu.

РАЗБИЈЕН ШВЕРЦЕРСКИ НАРКО КАНАЛ: Заплењено 6,5 килограма хероина у Црној Гори

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti Sever, Odeljenja bezbednosti Rožaje, su na magistralnom putnom pravcu Berane – Rožaje 7. februara zaustavili i kontrolisali vozilopodgoričkih registarskih oznaka i vozača koji je upravljao vozilom - R.D. (33) iz Podgorice. Pregledom vozila pronađen je ruksak u kojem se nalazilo 11 pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, kao i smesa za mešanje sa ovom materijom, ukupne mase 6,5 kilograma - saopštila je Uprava policije Crne Gore, povodom ovog događaja, sa kojim
je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Uprava policije

On je  naložio da se R. D.liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te mu je nakon toga određeno i zadržavanje. Tužilac je naložio i da se sprovedu potrebna veštačenja oduzete materije.

- Službenici Regionalnog centra bezbednosti Sever su u koordinaciji sa Odsekom za borbu protiv droga i krijumčarenja, protiv ovog lica podneli krivičnu prijavu.
Pripadnici RCB „Sever“ i Sektora za borbu protiv kriminala će nastaviti rad i primenu operativno-taktičkih i tehničkih mjera i radnji na ovom predmetu, kažu iz policije.
 
BONUS VIDEO:

Zora Dobričanin Nikodinović za "Novosti" I JA SAM ZA TO DA SE OSUDE UBICE SLAVKA ĆURUVIJE

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRESTANITE DA PIJETE! Vladimir Putin imao nesvakidašnju poruku za Ruse