ČESTITKE NOVOM PREDSEDNIKU: Sveštenstvo crkve Svete Petkeu Pljevljima posetilo Daria Vraneša

M. D.

26. 05. 2023. u 13:53

Protojereji Darko Jović, Borivoje Pantić i Lazar Veljančić čestitali su novoizabranom predsedniku dr Vranešu izbor na novu funkciju.

ЧЕСТИТКЕ НОВОМ ПРЕДСЕДНИКУ: Свештенство цркве Свете Петкеу Пљевљима посетило Дариа Вранеша

Foto: Opština Pljevlja

Sveštenstvo crkve Svete Petke posetilo je novoizabranog predsednika Opštine Pljevlja dr Daria Vraneša.

Protojereji Darko Jović, Borivoje Pantić i Lazar Veljančić čestitali su novoizabranom predsedniku dr Vranešu izbor na novu funkciju. Sveštenici su poželjeli uspeh u radu napominjujući da je izabran od strane naroda, da su pred njim veliki izazovi i očekivanja a da će u njima imati iskrenu podršku.

Predsednik Vraneš se sveštenstvu zahvalio na poseti i iskrenim željama. Napomenuo je velike zasluge koje sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve ima u toku borbe za odbranu svetinja.

Takođe Vraneš je naglasio da će sveštenstvo i monaštvo SPC u Pljevljima imati apsolutnu podršku od strane Opštine u svim svojim delatnostima koje su za dobrobit pljevaljskog naroda.  On je istakao da će se zalagati za preporod pljevaljske opštine i da će, što je u njegovoj moći, učiniti sve da srpske pravoslavne svetinje, kao i sakralni objekti drugih verskih zajednica imati partnera i iskrenu podršku od strane Opštine Pljevlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!