INCIDENT U CRNOJ GORI: Desetogodišnjak na Viber grupu poslao fotografiju pištolja sa imenima učenika

Novosti online

10. 05. 2023. u 19:31

U OŠ "Radojica Perović" u Podgorici juče je došlo je do incidenta kada je jedan od učenika na Viber grupu poslao fotografiju pištolja i uputio pretnje učenicima.

ИНЦИДЕНТ У ЦРНОЈ ГОРИ: Десетогодишњак на Вибер групу послао фотографију пиштоља са именима ученика

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Policija je odmah pozvala roditelje dečaka, koji su pristupili sa dečakom u službene prostorije policije gde su od njih prikupljena obaveštenja na navedene oklonosti - prenosi Dan reči pripadnika policije.

Policija je o svemu upoznala Centar za socijalni rad.

Ovakve vesti su posebno zabrinjavajuće posle masakra na Vračaru, kada je Kosta K. (13) ubio osmoro đaka OŠ "Vladislav Ribnikar" i čuvara, a više njih ranio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju