RADNICI ZADOVOLJNI: Elektroprivreda Crne Gore ugovor o preuzimanju Železare u Nikšiću potpisuje 20. decembra (VIDEO)

I. D. S.

06. 12. 2022. u 12:19

KUPOPRODAJNI ugovor za preuzimanje nikšićke Železare, između Elektroprivrede Crne Gore i turskog investitora Tosjali grupe, biče potipsan 20. decembra, najavio je predsednikOdbora direktora EPCG, Milutin Đukanović.

РАДНИЦИ ЗАДОВОЉНИ: Електропривреда Црне Горе уговор о преузимању Железаре у Никшићу потписује 20. децембра (ВИДЕО)

Foto V. K.

Nakon toga, kako je kazao, očekuje se da prva tranša novca, u iznosu od 15 miliona, bude plaćena 15. januara, kada će fabrika ponovo biti i zvanično vraćena u vlasništvo države.

- Preostalih pet miliona trebalo bi da se plati mesec dana kasnije, odnosno 15. februara - kazao je Đukanović.

Saopštio je i da će turska kompanija povući krivične prijave koje su podneli protiv nekolicine radnika, ali da očekuju da to urade i Železarci.

Ovakav ishod sastanka obradovao je radnike koji već šest meseci protestuju i čekaju da se vrate na svoja radna mesta.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO KUVAJU I PRŽE JAJA: Saveti kuvara - 11 grešaka koje svi pravimo