IZ SEFA UKRAO VIŠE OD 10.000 EVRA: Potraga za Baraninom - Radnik benzinske pumpe odneo novac i nestao

B. DABIĆ

02. 12. 2022. u 17:05

RASPISANA je nacionalna potraga za Baraninom N.B. (34) koji je osumnjičen da je iz sefa benzinske stanice u Zaljevu ukrao 10.542 evra.

ИЗ СЕФА УКРАО ВИШЕ ОД 10.000 ЕВРА: Потрага за Баранином - Радник бензинске пумпе однео новац и нестао

Foto: B.D.

Iz policije su potvrdili da je Baranin N.B. bio zaposlen na ovoj benzinskoj stanici koja se nalazi pored magistralnog puta Bar-Ulcinj.

Nakon što je pre 10-tak dana opljačkan sef, osumnjičeni Baranin nije se pojavljivao na poslu, niti je dostupan policiji.

Barska policija podnela je krivičnu prijavu protiv osobe koja se sumnjiči za krivično delo teška krađa na benziskoj stanici u mestu Zaljevo.

- Sumnja se da je N.B. (34) iz Bara izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret na način što je, kao zaposleni na pomenutoj benziskoj stanici, iskoristio nepažnju ostalih zaposlenih, ušao u kancelariju šefice poslovnice i uz pomoć kodnih brojeva otključao sef iz kojeg je otuđio novac u iznosu od 10.542 evra - potvrdili su iz Uprave policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)