ŠTA ĆE BITI SA VLADOM CRNE GORE? Demokratski front podnosi inicijativu o izglasavanju nepoverenja

V. K.

16. 08. 2022. u 15:27

POSLANIK Demokratskog fronta Milan Knežević najavio je u Skupštini Crne Gore da će DF sutra podneti inicijativu za smenu predsednice Skupštine Danijele Đurović i inicijativu o izglasavnju nepoverenja Vladi Dritana Abazovića.

ШТА ЋЕ БИТИ СА ВЛАДОМ ЦРНЕ ГОРЕ? Демократски фронт подноси иницијативу о изгласавању неповерења

Foto: DF

- Inicijativa o smeni predsednice Danijele Đurović već sutra će biti predata u skupštinsku proceduru, a takođe će već sutra biti predata u proceduru i inicijativa o izglasavanju nepoverenja Vladi Dritana Abazovića od strane DF i kolega koji su to spremne da podrže, očekujem da će to da urade i Demokrate i onda ćemo imati još jednu vanrednu sednicu - kazao je Knežević u parlamentu, tokom rasprave o samostalnosti opštine Zeta, poručujući da će eventualno svako pregovanaje o budućoj vladi sa DF-om, uključivati i pregovore o statusu Zete.


BONUS VIDEO: Dramatično između Bara i Sutomora
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)