NAPADI NA VUČIĆA OTKRIVAJU DA JE DPS U OČAJNOM STANJU: Vučurović jasno poručio - "Važno je da se taj kartel što pre porazi"

Novosti online

13. 04. 2022. u 21:17

POSLANIK Demokratskog fronta Jovan Vučurović reagovao je povodom napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji poslednjih dana stižu iz Crne Gore.

НАПАДИ НА ВУЧИЋА ОТКРИВАЈУ ДА ЈЕ ДПС У ОЧАЈНОМ СТАЊУ: Вучуровић јасно поручио - Важно је да се тај картел што пре порази

Foto: V. Kadić

- Poslednji napad narkodilerske DPS na predsednika Srbije Aleksandra Vučića otkriva koliko i u kakvom se očajnom stanju nalazi ta političko-kriminalna organizacija i koliki je stepen ljubomore koji pokazuju u odnosu na ono što je Srbija uradila u prethodnom periodu u oblasti ekonomije, poljoprivrede, infrastrukture, na polju odbrane... Srbija je danas primer razvoja i napretka ne samo u regionu nego i u Evropi i to pokazuju svi parametri. Sa druge strane, DPS je decenijama radio sve da od Crne Gore napravi privatnu, mafijašku državu, da uništi naše svetle tradicije, pa danas imamo razorenu privredu, uništenu industriju, poniženu i razorenu vojsku, a godinama su vrh policije, tužilaštva, sudstva bili posluga mafije, odnosno šefa organizovanog kriminala, Mila Đukanovića i njegovih secikesa - istakao je Vučurović u saopštenju.

On ističe da "vlada Zdravka Krivokapića nakon 30. avgusta nije imala snage da izvrši demontažu bivšeg režima i da dotuče tu kriminalnu hobotnicu, da se obračuna sa kartelom iz DPS, i zato su se danas ohrabrili, izmileli iz svojih rupa i štekova i , naravno, ponovo viču na Srbe, SPC, Srbiju, Vučića..."

- Veoma je važno da se taj kartel što pre porazi, da se obračunamo sa njima kojima su idoli Eskobar i El Čapo, jer Crna Gora ne može da živi normalno dok god funkcioniše ovakav DPS. I što reče jedan od njihovih nekadašnjih ideologa, Svetozar Marović, obraćajući se Milu Đukanoviću- "Imaš li stida čoveče?" A ruka pravde će pre ili kasnije pristići ove mafijaše - zaključio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)