DPS IZGUBIO MANDAT, ISAD DOBIO BATINE! Demokrate tvrde da je pretučen član njihovog odbora u Petnjici (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

M. SEKULOVIĆ

24. 12. 2021. u 10:11

UNUTAR dvorišta svoje kuće, juče je u večernjim časovima napadnut i fizički pretučen od strane zasada nepoznatih, maskiranih osoba, naš član Opštinskog odbora Petnjica Isad Muratović. Ovo je u petak ujutru saopšteno na FB stranici Demokratske Crne Gore.

ДПС ИЗГУБИО МАНДАТ, ИСАД ДОБИО БАТИНЕ! Демократе тврде да је претучен члан њиховог одбора у Петњици (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Foto: Radio Petnjica/Demokrate

Do incidenta je došlo nakon što je na ponovljenom glasanju u Radmancima, u četvrtak, DPS izgubila jedan mandat, a Isad je u Petnjici poznat kao veliki protivnik DPS i aktivista Demokrata.

- Po navodima Muratovića, žrtve ovog kukavičkog nedela, radi se o politički motivisanom napadu, sprovedenom od strane grupe ljudi, bliskih prethodnom režimu i njihovim paradržavnim obaveštajnim službama. Ovakvi mučki, kukavički i njima svojstven način političkog delovanja neće nas uplašiti i zaustaviti da oslobodimo svakog čoveka i svaki grad od kriminalnih pipaka bivšeg režima oličenih u liku i delu bivše vlasti i njihovih kriminalnih hordi. Kriminalcima i političkim kukavicama bivšeg režima poručujemo da je njihovo vreme prošlo i da će odgovarati za sva nedela koja su godinama činili nad političkim neistomišljenicima, i da će ova država pružiti zaštitu svakom čoveku u zaštiti od ovakvih i sličnih pokušaja zastrašivanja, i adekvatno kazniti počinioce ovih gnusnih, kukavičkih nedela - saopštile su Demokrate.

Foto: Demokrate

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a