VUČUROVIĆ: Svi podržavamo Marka Kovačevića i stojimo iza njegovih reči

V. K.

08. 09. 2021. u 22:32

SVI naši poslanici i funkcioneri podržavaju ono što je Marko Kovačević saopštio i svi mi stojimo iza njega, kazao je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

ВУЧУРОВИЋ: Сви подржавамо Марка Ковачевића и стојимо иза његових речи

Foto: V. Kadić

-  Međutim, kriminalna hobotnica Mila Đukanovića, koja je još uvijek prisutna u tužilaštvu, misli da može ponovo da progoni Srbe, ovog puta zbog izjava i stavova iza kojih stoje i naši glasači i čitavi srpski narod - rekao je Vučurović i dodao:

- Prevarili su se svi koji su mislili da će Rezolucijom o Srebrenici i orkestriranim suđenjima ućutkati DF i srpski narod da govori istinu. Razobličavaćemo na svakom mestu laži i pokušaje da se satanizuje naš narod i njegova borba, kako je to krenulo u čitavom regionu. Preveliki smo mi narod da bi se povijali pred našim protivnicima. I zato, neka se ne čude poslanici koji su glasali za rezoluciju o Srebrenici zbog neugodnosti koje doživljavaju na granici sa Srbijom, jer su tim činom pokušali da ponize Srbe i Srbiju i da nas proglase nečim što nikad nismo bili. Da ne pominjemo kakve su još sramne poteze povlačili iz DPS u odnosu na Srbiju i srpski narod. Sa druge strane, u Crnoj Gori, njihovo tužilaštvo, kojim komanduje Milo Đukanović želi da kažnjava funkcionere DF zbog izgovorene riječi - kaže Vučurović i zaključuje:

- Pod hitno je potrebna reforma sudstva i tužilaštva, kao i procesuiranje onih koji progone ljude zbog izgovorene reči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili