VUČUROVIĆ ŽESTOKO O GODINU DANA VLASTI BEZ DEMONTAŽE DPS-a: Bez obračuna sa ideologijom ustaše Sekule Drljevića nema slobodne Crne Gore

V. K.

30. 08. 2021. u 17:43

PREMA rečima poslanika Demokratskog fronta (DF) Jovana Vučurovića, za godinu dana nije demontiran i uništen zločinački režim Mila Đukanovića, koji je decenijama terorisao ovaj narod.

ВУЧУРОВИЋ ЖЕСТОКО О ГОДИНУ ДАНА ВЛАСТИ БЕЗ ДЕМОНТАЖЕ ДПС-а: Без обрачуна са идеологијом усташе Секуле Дрљевића нема слободне Црне Горе

Foto: DF

– Umesto da se odavno na optuženičkoj klupi ili iza rešetaka nalaze Milo Đukanović i ostali iz njegovog okruženja koji su uništavali i pljačkali Crnu Goru trideset godina, mi danas gledamo kako su ti likovi osilili i kako prete građanskim ratom. To je slika Crne Gore godinu dana nakon izbora, a i dalje traje kohabitacija sa tim i takvim Đukanovićem, i dalje su u tužilaštvu i sudstvu osobe koje pripadaju njegovoj hobotnici- kazao je Vučurović u izjavi za Portal "Dan".

Istakao je da je stvar vrlo jasna- nestabilnosti će biti sve dok se vlast ne obračuna sa političko-kriminalnom organizacijom DPS-a.

– Bez obračuna sa ideologijom ustaše Sekule Drljevića nema slobodne Crne Gore. Da je DF bio u poziciji da odlučuje, sigurno je da ovi likovi, poput Đukanovića, Veljovića i slični, ne bi imali mogućnost da ponovo rovare po ovoj državi, a Crna Gora bi danas bila na putu vladavine prava i ekonomskog prosperiteta - dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati