SKANDALOZNI SNIMCI IZ CRNE GORE: Policajci poskidali uniforme i prešli kod komita, Uprava se oglasila sramnim saopštenjem (VIDEO)

Novosti online

04. 09. 2021. u 18:28

NAKON što je policija Crne Gore spustila štitove i pustila komite da prođu kordon i da blokiraju puteve, desetine policajaca su skinule uniformu, te prešli kod ekstremista koji su blokirali prilaze Cetinju, iz pravca Podgorice i Budve, kako bi onemogućili dolazak patrijarha Porfirija i sveštenstva SPC, na ustoličenje mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

СКАНДАЛОЗНИ СНИМЦИ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ: Полицајци поскидали униформе и прешли код комита, Управа се огласила срамним саопштењем (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Youtube /CDM Portal

Pojavili su se i skandalozni snimci koji pokazuju kako policija otvoreno staje na stranu komita.

Povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, a u čijim opisima se tvrdi da su službenici Uprave policije „prešli kod građana i skinuli uniformu“, Uprava policije Crne Gore izdala je saopštenje.

Prema njihovim navodima, crnogorska policija se nije oglušila o službeni zadatak.

- Netačno je da su policijski službenici odbili vršenje službenih poslova i zadataka. Konstatujemo da svi službenici obavljaju planirane poslove i zadatke - stoji u saopštenju UP CG.

BONUS VIDEO - KOMITE PRAVE HAOS: Uznemirujući snimci sa Cetinja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)