SKANDALOZNI SNIMCI IZ CRNE GORE: Policajci poskidali uniforme i prešli kod komita, Uprava se oglasila sramnim saopštenjem (VIDEO)

Novosti online

04. 09. 2021. u 18:28

NAKON što je policija Crne Gore spustila štitove i pustila komite da prođu kordon i da blokiraju puteve, desetine policajaca su skinule uniformu, te prešli kod ekstremista koji su blokirali prilaze Cetinju, iz pravca Podgorice i Budve, kako bi onemogućili dolazak patrijarha Porfirija i sveštenstva SPC, na ustoličenje mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

СКАНДАЛОЗНИ СНИМЦИ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ: Полицајци поскидали униформе и прешли код комита, Управа се огласила срамним саопштењем (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Youtube /CDM Portal

Pojavili su se i skandalozni snimci koji pokazuju kako policija otvoreno staje na stranu komita.

Povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, a u čijim opisima se tvrdi da su službenici Uprave policije „prešli kod građana i skinuli uniformu“, Uprava policije Crne Gore izdala je saopštenje.

Prema njihovim navodima, crnogorska policija se nije oglušila o službeni zadatak.

- Netačno je da su policijski službenici odbili vršenje službenih poslova i zadataka. Konstatujemo da svi službenici obavljaju planirane poslove i zadatke - stoji u saopštenju UP CG.

BONUS VIDEO - KOMITE PRAVE HAOS: Uznemirujući snimci sa Cetinja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (11)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina