DAJKOVIĆ POZIVA: Uhapsiti Mila Đukanovića zbog pretnji da će sprečiti ustoličenje mitropolita Joanikija

Novosti online

28. 08. 2021. u 20:08

POZIVAM ljude iz crnogorske Vlade da smognu hrabrosti i uhapse Mila Đukanovića zbog pretnji da će sprečiti ustoličenje mitropolita Joanikija, saopštio je politički aktivista iz Crne Gore Vladislav Dajković.

ДАЈКОВИЋ ПОЗИВА: Ухапсити Мила Ђукановића због претњи да ће спречити устоличење митрополита Јоаникија

Foto: Privatna arhiva

- Ukoliko ne možete da obezbedite mir u državi i procesuirate kriminalce koji prete destabilizacijom Crne Gore, onda se lepo sklonite i pustite one koji to smeju da urade. Na kraju krajeva, u fotelje ste seli zahvaljujući srpskim glasovima i zahvaljujući litijama, a ne zato što ste lepi i pametni. Mi Srbi iz Crne Gore više nećemo da trpimo teror njihove manjine nad našom većinom. Ako treba pobedićemo vas opet na novim izborima. I opet. I opet. I opet - poručio je Dajković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)