AKCIJA "DVOGLED" KOD CETINJA: Otkriveno sedam plantaža marihuane, zaplenjeno 3.700 stabiljka! (FOTO)

M. S.

21. 07. 2021. u 16:20

PLANSKIM aktivnostima službenika Centra bezbenosti Podgorica sprovedena je višenedeljna akcija kodnog naziva Dvogled i otkrivena je do sada najveći zasad marihune u Crnoj Gori.

АКЦИЈА ДВОГЛЕД КОД ЦЕТИЊА: Откривено седам плантажа марихуане, заплењено 3.700 стабиљка! (ФОТО)

Foto: Uprava policije

Pripadnici policije oduzeli skoro 3.700 stabljika marihune, saopštila je Uprava polucije Crne Gore.

U sredu je policija lišila slobode M.G. (34) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga i krivično đelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Foto: Uprava policije

 

-Akcija Dvogled uspešno je realizovana  nakon što je podgorička policija utvrdila činjenično stanje na terenu i inicirala naredbu za pretres porodične kuće i imanja osumnjičenog u naselju Rvaši – opština Cetinje.Dolaskom na imanje prijavljenog zatečeno je sedam većih plantaža na kojima su  pronađeni zasadi 3.346 stabljika veličine do dva metra i 347 saksija sa zasadima marihuane.  

Foto: Uprava policije

 

Preradom i prodajom navedene biljne materije osumnjičeni bi dobio vešemilionski iznos novca čime je sprečeno da navedena droga bude krijumčarena kako na teritoriji Crne Gore tako i prema zemljama regiona, kažu iz policije.

Pretresom porodične kuće pronađena je veća količina marihuane koja je već bila spremna za prodaju kao i lovački karabin sa dva komada municije.

Foto: Uprava policije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a