DF KRIVOKAPIĆU: U Pljevljima je počeo kampanju, neka dođe da se uveri šta narod misli o njemu, posle usvajanja rezolucije o Srebrenici

Novosti online

20. 06. 2021. u 18:50

DEMOKRATSKI front Pljevlja pozvao je danas premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića da poseti njihov grad i bogomolju u kojoj je počeo kampanju.

ДФ КРИВОКАПИЋУ: У Пљевљима је почео кампању, нека дође да се увери шта народ мисли о њему, после усвајања резолуције о Сребреници

Foto Skupština CG

NJihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Pošto je Zdravko Krivokapić kao nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" počeo kampanju iz manastira Svete trojice u Pljevljima, tražimo od njega da poseti naš grad i ovu bogomolju. Danas je Trojičindan i veliki praznik, ali i slava ovoga svetosavskog manastira.

Baš na današnji dan, Krivokapić je obavezan da dođe među, kako on voli reći, mili narod u Pljevljima, pošto njega ne interesuju stranke nego građani, i da se lično uveri šta njegov mili narod misli o njemu, a naročito posle usvajanja rezolucije o Srebrenici.

Bilo bi veoma važno da lično vidi koliko ga građani žele na mestu premijera, kad vide njegovo ponašanje prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, i koliko su se stvari, zahvaljujući njegovom ponašanju, promenile na gore od izborne kampanje do danas.

Kako je Krivokapić poznat kao osoba koja drži do reči, ne bi mu predstavljalo problem da vrednost te reči oseti na svojoj koži u direktnoj komunikaciji sa građanima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)