LETNJI KAMP KOD JEZERA: I ovog leta Čukarica na Adi Ciganliji organizuje sportsko-obrazovni program za decu

A. Z. K.

20. 06. 2023. u 22:57

NA Adi Ciganliji i ovog leta biće organizovan "Letnji sportsko-obrazovni kamp - Čukarica 2023" namenjen mališanima uzrasta od 10 do 12 godina iz ove opštine.

ЛЕТЊИ КАМП КОД ЈЕЗЕРА: И овог лета Чукарица на Ади Циганлији организује спортско-образовни  програм за децу

Foto: Novosti

Roditelji decu mogu prijaviti do 30. juna, a program će se realizovati od 31. jula do 25. avgusta. Učesnici će biti podeljeni u četiri grupe.

Tokom petodnevnih boravaka na Adi školarci će biti u prilici da se druže, učestvuju u sportsko-rekreativnim i edukativnim aktivnostima. Kako su saopštili u GO Čukarica, deci će biti sve obezbeđeno za siguran celodnevni boravak u prirodi.

- Deca će biti izdeljena u četiri grupe, prva će biti organizovana od 31. jula do 4. avgusta 2023, sledeći termin je od 7. do 11. avgusta, za treću grupu rezervisan je termin od 14. do 18. avgusta i poslednja grupa školaraca zabavljaće se od 21. do 25. avgusta - saopštili su u GO Čukarica. - Deca će na Adi boraviti svakog dana 8.30 do 18.30. Prijave traju do kraja meseca, a broj učesnika je ograničen. Roditelji treba da ispune prijavu, potpišu saglasnost i prilože izvod iz matične knjige rođenih za dete i fotokopiju lične karte roditelja. Zainteresovani to mogu odraditi na pisarnici naše opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)