VELIKA PROMENA ZA ŽITELJE DELA OBRENOVCA: Zna se kada će biti završena kanalizaciona mreža

Z. M.

08. 02. 2023. u 10:50

REALIZACIJOM projekta ”Čista Srbija”, na teritoriji Gradske opštine Obrenovac planirani su projektovanje i izgradnja novih 100 kilometara odvodnog sistema.

ВЕЛИКА ПРОМЕНА ЗА ЖИТЕЉЕ ДЕЛА ОБРЕНОВЦА: Зна се када ће бити завршена канализациона мрежа

GO Rakovica

U Breštanskoj ulici, u Mesnoj zajednici Urovci, u toku je izgradnja kućnih priključaka za kanalizacionu mrežu, odnosno završni radovi na izgradnji kanalizacione mreže.

– Ovaj posao je vrlo zahtevan i podrazumeva izlazak inženjera u svaku ulicu i kao takav traje dugo. Naši građani zbog izgradnje kanalizacione mreže imaju dosta problema u svakodnevnom funkcionisanju, posebno u delovima grada, gde su ulice uske, pa delovi na kojima su izvođeni radovi ostanu neki period neasfaltirani. Međutim, procedura je takva da treba sačekati neko vreme pre samog asfaltiranja, kako ne bi došlo do pucanja asfalta – rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” Branko Matić.

Građani bi trebalo da imaju strpljenja dok traju radovi, a najavljeni su i novi građevinski radovi u naselju Mladost.

Branko Matić je takođe istakao da je dobijena građevinska dozvola za radove na izgradnji kanalizacione mreže u Mesnoj zajednici Barič.

– Ovim projektom obuhvaćena je izgradnja kanalizacione mreže u mesnim zajednicama Zvečka, Urovci, Krtinska, jedan deo naselja Gaj, kao i deo industrijske zone. Takođe, radi se na projektovanju nastavka mreže u Zvečkoj, od nadvožnjaka do Ratara, kao i deo Mislođina, ali i ceo Barič – naveo je Matić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna