Sergej napada Milan: Srpski internacionalac u promenjenoj ulozi za derbi

V.N.

četvrtak, 02. 07. 2020. u 21:11

Сергеј напада Милан: Српски интернационалац у промењеној улози за дерби
Rimski nebesko-plavi imaju ozbiljne probleme sa napadačima s obzirom na to da trenutno na raspolaganju ima samo jednog klasičnog napadača - Hoakima Korela

NEMA Imobilea i Kaiseda, ali to izgleda nije nerešiv problem za trenera Lacija Simonea Inzagija pred subotnji derbi sa Milanom. Rimski nebesko-plavi imaju ozbiljne probleme sa napadačima s obzirom na to da trenutno na raspolaganju ima samo jednog klasičnog napadača - Hoakima Korela.

Prema pisanju "Korijere delo sporta", najrealnija je opcija po kojoj će Korelu društvo praviti srpski internacionalac Sergej Milinković-Savić.

Kao ključni aduti Srbina za dobijanje nove uloge u timu navode se odličan skok i činjenica da zna da bude jako nezgodan po protivničke defanzivce u šesnaestercu.

Alternative za tu poziciju deluju mnogo nestvarnije s obzirom na to da je reč o vezisti Luisu Albertu i centralnom defanzivcu Bastosu.

Odluka je na Inzagiju, a jasno je da će jačanje najofanzivnijeg dela tima neminovno oslabiti kreaciju bez obzira na to da li će špic pojačati Sergej Milinković-Savić ili Luis Alberto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije