Ostao je Aleksandar Katai bez ugovora u Los Anđelesu zbog objave njegove supruge Tee na društvenim mrežama u vezi ubistva Džordža Flojda.


Iz Galaksija je odmah stiglo saopštenje da je došlo do “sporazumnog raskida”, a ubrzo su se pojavile spekulacije o mogućem povratku u Crvenu zvezdu.


O tome je govorio Zvezdan Terzić.


- Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret- rekao je Terzić.


PROČITAJTE JOŠ: Mrkela ostaje sportski direktor Zvezde još tri godine


Naglasio je da bi nova epoha na “Marakani” mogla da se dogodi.


- Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom - on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno- jasan je Terzić.