Terzićeva poruka Kataiju: Vrata u Zvezdi su mu uvek otvorena, pričao sam sa Stankovićem i Mrkelom o njemu

Novosti online

petak, 05. 06. 2020. u 20:45

Терзићева порука Катаију: Врата у Звезди су му увек отворена, причао сам са Станковићем и Мркелом о њему

Aleksandar Katai Foto: N. Paraušić

Sva trojica smo se složili u jednom - on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klub - rekao je Terzić

Ostao je Aleksandar Katai bez ugovora u Los Anđelesu zbog objave njegove supruge Tee na društvenim mrežama u vezi ubistva Džordža Flojda.


Iz Galaksija je odmah stiglo saopštenje da je došlo do “sporazumnog raskida”, a ubrzo su se pojavile spekulacije o mogućem povratku u Crvenu zvezdu.


O tome je govorio Zvezdan Terzić.


- Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret- rekao je Terzić.


PROČITAJTE JOŠ:Mrkela ostaje sportski direktor Zvezde još tri godine


Naglasio je da bi nova epoha na “Marakani” mogla da se dogodi.


- Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom - on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno- jasan je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Tamo Neko

05.06.2020. 22:14

Koje je to licemerje.Oni gaze celi svet,pa i jadne Afroamerikance,ali zato ako neko nesto nepromisljeno kaze,biva surovo kaznjen,da se pokaze kako se zakon sprovodi.

* КОМЕНТАР *

06.06.2020. 00:53

Ииидееемооо Терзооо!!!ЗВЕЗДА ⭐⭐⭐ СРБИЈА, НИКАД југославија