IZDAVAČ i producent Goran Jović promovisao je u beogradskom "Jugotonu" singl sa naslovnom pesmom "Bebo", za koju je predstavljen i spot, i "Kad dođe ljubav, tu pameti nema", duet sa dugogodišnjim saradnikom Vickom Milatovićem. Promociji CD singla u izdanju Goranove kuće "Fidboks" prisustvovali su, pored Vicka, koji je i koautor pesama, iz "Riblje čorbe" i Miša Aleksić, Vidoja Božinović Džindžer i Nikola Zorić, legenda "JU grupe" Žika Jelić, Vlada Janković Džet, Bane Lokner…


PROČITAJTE JOŠ - "Ne može još da radi sve što bi želeo": Branka Pujić otkrila istinu o zdravstvenom stanju muža Gagija Jovanovića


Jović se drugi put predstavio kao pevač - debi album "Dani ljubavi", sa obradama eks-ju hitova, objavio je 2011.

- Imao sam tekst za pesmu "Bebo", našao se sa Vickom i pitao ga da napiše muziku, uz želju da to bude klasična rok balada u duhu osamdesetih - rekao je Goran.

Pesma upravo tako i zvuči, a tandem je najavio da se sledeće godine može očekivati i Jovićev kompletan album.

- Muzika je moj hobi, ali i moj život - naglasio je on. - Trudiću se da tu ljubav iskazujem snimajući lepe pesme, a kao producent i izdavač radovati nekim novim albumima.

Reč "bebo", u poslednje vreme mlađe generacije pre svega vezuju za Maju Berović, koja je često koristi u svojim hitovima. Na šaljivu opasku da je "preoteo" mladoj zvezdi čuveni izraz, Jović se nasmejao i za "Novosti" rekao:

- Kad bih rekao da nikad nisam čuo te njene pesme, verovatno mi ne biste verovali, ali zaista nisam, jer to ne slušam. Poštujem, međutim, koleginicu i svaku vrstu muzike.