DVE JUNAKINjE: Marina Tucaković je Žena borac, a Dea Đurđević Žena hrabrost (FOTO)

Novosti Online

22. 05. 2019. u 11:15

ДВЕ ЈУНАКИЊЕ: Марина Туцаковић је Жена борац, а Деа Ђурђевић Жена храброст (ФОТО)

Foto Antonio Ahel/ ATA Images

Svečanost povodom dodele nagrada emisije "Ekskluzivno" i TV Pink, održana je u utorak veče u Beogradu, a događaju je prisustvovalo mnogo poznatih ličnosti

Svečanost povodom dodele nagrada emisije "Ekskluzivno" i TV Pink, održana je u utorak veče u Beogradu, a događaju je prisustvovalo mnogo poznatih ličnosti.

Među zvanicama bili su i voditeljka Dea Đurđević i njen izabranik Mladen Mijatović, koji su uskladili stajlinge i sa zadovoljstvom pozirali prisutnim fotoreporterima.

Pročitajte još - Dea Đurđević "Dama godine"

Voditeljka TV Pink nije skidala osmeh sa lica, a po njoj se može videti da se veoma uspešno oporavlja od saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru.

Dea je dobila nagradu pod nazivom "Žena hrabrost", i upravo je u poslednjem periodu ona bila ta koja je svima pokazala šta znači hrabro se boriti za svoj život.

Pročitajte još - NA KORAK DO IZLEČENjA: Evo kako je Marina Tucaković uspela da se izbori sa teškom bolešću

Na događaj je došla i jedna od naših najpoznatijih tekstopisaca Marina Tucaković, žena koja je mnogim zvezdama pomogla da budu tu gde jesu, jer bez nje ne bi nastali mnogi hitovi, a ni pevačka imena koja danas pune mnoge klubove u zemlji i inostranstvu.

Ona je dobila nagradu za ženu borca godine, kojom je, kako ističe, počastvovana.

Mladen Mijatović i Dea Đurđević Foto Antonio Ahel/ ATA Images

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije