Evo koji nam sve filmovi stižu iz Marvela u narednih nekoliko godina (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2018. u 23:46

Marvel je rešio da proširi svoju listu predstojećih filmova na period do 2022. godine. Najluđa stvar u vezi sa listom je što je još ambicioznija nego što je predviđano

Ево који нам све филмови стижу из Марвела у наредних неколико година (ВИДЕО)

Marvel je rešio da proširi svoju listu predstojećih filmova na period do 2022. godine. Najluđa stvar u vezi sa listom je što je još ambicioznija nego što je predviđano, tako da je jedan ogroman film poput "Infinity War" samo početak izgradnje za Fazu 4 MCU, koja obećava nešto dosad neviđeno u filmskom svetu. Pa, da krenemo redom.


Ne znamo da li je ostalo išta više da se kaže o najambicioznijem filmu MCU ikada. Svih devetnaest MCU filmova snimljenih tokom deset godina su bili priprema za rat sa Tanosom. Ulozi su nikad veći, produkcija nikad luđa, a kladionice rade punom parom oko toga ko će od voljenih nam likova preživeti Tanosa a ko ne. I sve će se saznati za malo više od mesec dana.


Dobro, znamo da nije u pitanju film, ali je deo Marvel univerzuma pa zaslužuje da ga pomenemo. Nastavak priče o zaštitniku Bronxa je viđen za ovo leto i donosi nam Lukea koji polako počinje da prihvata sopstvenu ulogu heroja.


Skot Lang i Houp van Dajn se vraćaju, u filmu koji prvi put ima ime jedne superheroine u naslovu. Pejton Rid ponovo režira, a najveće iznenađenje je pojava Cenet van Dajn koju igra niko drugi do Mišel Fajfer.


Tom Hardi je Edi Brok, novinar sa tajnim identitetom. Taj identitet je naš neljubazni komšija Venom, jedan od najčuvenijih antiheroja stripova devedesetih. Još uvek ne znamo da li je Venom povezan sa Spiderman: Homecoming i ostatkom MCU, budući da je ovo čista Soni produkcija.


Dobro, ni ovo nije deo MCU, ali je ovde čisto zarad upotpunjenja slike. Glavni lik u ovom animiranom filmu je Majls Morales, bruklinski tinejdžer i jedna od alternativnih inkarnacija Spajdermena. Sticajem čudnih okolnosti, on postaje svestan postojanja multiverzuma u kojem različiti ljudi nose Spajdermenovu masku.


Naravno da je osmi mart. Origin priča Kerol Danvers je osnova za jako dobar superherojski film, a ako studio želi film sa ženskim glavnim likom, izbor heroine moćnije i od "Čudesna žena" se čini kao najbolji mogući. Ovaj film se dešava u devedesetima a negativci će biti čuveni Marvelovi Skrulsi.


Isprva je trebalo da se zove "Infinity War 2", ali je to promenjeno. Zasad jedino što znamo je da je produkcija počela, ali ćemo vas obaveštavati čim dobijemo neke nove informacije.


Odmah po izlasku trejlera za Spiderman: Homecoming, Marvel i Sony su najavili nastavak. Nije da se žalimo.

Potvrđeno je još devet neimenovanih Marvelovih filmova u periodu od 1. maja 2020. do 29. jula 2022. Bilo koji od tih datuma bi mogao da bude rezervisan za "Guardians of the Galaxy 3", koji je već potvrđen, ili "Doctor Strange 2", koji je izvestan ali još nenajavljen zvanično. Kada najave "Black Panther 2", i on će lepo da se smesti u jedan od ovih datuma. A šta će biti sa ostalih šest? Dobar deo odgovora na to pitanje dobićemo posle prvog Infinity War-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije